Happy Dogs serviceutbud för veterinärer

Vårt omfattande utbud av fördelar för veterinärer och veterinärstudenter

Som veterinär eller veterinärstudent vet du vad hundar behöver. Happy Dog är din partner för sunt hundfoder. På den här sidan vill vi ge dig en liten inblick i hur vi kan stödja dig som veterinär eller veterinärstudent med speciella erbjudanden kring vårt högkvalitativa hundfoder.

Förutom kostnadsfri rådgivning genom vår erfarna veterinär Cornelia Günther som är väl förtrodd med det dagliga arbetet på en veterinärpraktik kan du som veterinär beställa ett engångsprovpaket med fina prover på torrfoder från Happy Dog.

Vi ställer gärna ytterligare gratis produktprover på vårt högkvalitativa hundfoder till förfogande för din praktik. Vi erbjuder dessutom veterinärstudenter förmånliga villkor och en särskild, kostnadsfri rådgivning.

Har du frågor som gäller våra specialerbjudanden för veterinärer och veterinärstudenter eller våra produkter? Våra experter på Happy Dog Service Center står gärna till tjänst. Vår service för veterinärassistenter erbjuder omfattande information om vårt sortiment och våra specialprodukter som kan användas som dietfoder. Läs mer om specialvillkor, gratisprover och specialerbjudanden.

HAPPY DOG Service-Abteilung
Südliche Hauptstraße 38
DE-86517 Wehringen
Tel: 08234 - 9622-418
Fax: 08234 - 9622-8418

 

 

Sök