Så långt tillbaka som till år 1765 sträcker sig rötterna hos det bayerska familjeföretaget Interquell. Allt började på 1700-talet med en spannmålskvarn vid floden Singold i Wehringen. På 1950-talet kom den banbrytande förnyelsen: Med hjälp av en ny teknik och lämpliga maskiner kunde man tillverka spannmålsflingor som tillsammans med torkat kött gav det första torra helfodret för hundar!

Våra recepturer, ingredienser och tillsatsämnen förfinades mer och mer under årens lopp på basis av de nyaste vetenskapliga rönen.

De övergenomsnittliga tillväxttalen under de senaste 10 åren har gjort Happy Dog till nummer 2 inom den tyska djurfackhandeln

 

 

på sektorn torrfoder för hundar - ett imponerande resultat. Men inte nog med det! De eftertraktade Happy Dog produkterna har hittat vägen från Wehringen ut i den vida världen.

Nu finns Happy Dog inte bara i Tyskland utan även i Europa, största delen av Östeuropa samt i enskilda länder i Asien, Afrika och Sydamerika.

Självklart så tillverkas vårt torrfoder i vår fabrik i Wehringen, Bayern.

Milstolpar för Happy Dog

2017

Happy Dog exporteras till 66 länder och finns nu på tre kontinenter.

1987

Georg Müller (Dipl. Oec.) börjar på företaget

1975

Första extrudern tas i drift, för tillverkning av hund- och kattfoder samt ett fiskfoder i pelletform och croquetteform.

1965

Hundmatsproduktionen startar med "Müllers Hundfoder"

1951

Startar potatisflingproduktion, för att förbättra kvaliteten och lagringstiden av potatis som djurfoder

1765 - 1960

Familjen Müller driver en spannmålskvarn vid floden Singold i Wehringen, Tyskland.

Sök